top of page
Chiro Adelheid
Adres: Kattestraat 72/A
Plaats: 9150 Kruibeke
Email: chiro.adelheid@gmail.com

GROEP

Chiro Adelheid is een chirogroep bestaande uit enkel meisjes. De leden zijn onderverdeeld in leeftijdsgroepen, die in de Chiro afdelingen worden genoemd. Elke afdeling heeft zijn eigen leidsters, die telkens weer voor een leuke activiteit zorgen.

 

WANNEER? De Chiro start elke zondagmiddag om 14.30u en is, afhankelijk van de afdeling, op een ander tijdstip gedaan. Voor de pinkeltjes en speelclub stopt de Chiro om 18.00u, de kwiks & tippers hebben gedaan om 18.30u en de tiptiens & aspiranten om 19.30u.

INSCHRIJVING

Elk jaar moet ieder lid (opnieuw) ingeschreven worden. Vanaf dat dat gebeurd is, is uw dochter door Chirojeugd Vlaanderen verzekerd en mag uw dochter zich een trots lid van Chiro Adelheid noemen. 

 

Hoe inschrijven?

Als u uw dochter wilt inschrijven, stuurt u een mailtje naar chiroadelheid@gmail.com met naam, geboortedatum en de dag dat uw dochter wilt komen proberen. Vervolgens ontvangt u de link naar het online inschrijvingsformulier, waarop u uw dochter kan inschrijven. 

 

Leden zijn welkom vanaf de leeftijd van 6 jaar bij aanvang van het Chirojaar in september. Ze moeten dus in het eerste leerjaar zitten en niet in de derde kleuterklas. 

UNIFORM

Voor onze jongste afdelingen (pinkels en speelclub) is het uniform nog niet verplicht. Vanaf de kwiks verwachten we een perfect uniform. Dit bestaat uit: een beige Chirorok, een T-shirt van Chiro Adelheid (te koop voor €12,00 op de Chiro, te vragen aan een leidster), een '70 jaar Chiro Kruibeke' trui (te koop voor €25,00 op de Chiro, te vragen aan een leidster), blauwe kousen en donkere bottinen en een zangboekje. Ieder lid krijgt één keer een zangboekje gratis. Indien het verloren gaat of je er een nieuw wilt, kan je er eentje kopen bij de leidsters voor slechts €2,00!

De Chirorok kan je vinden in 'De Banier' (Kipdorp 30, 2000 Antwerpen. Tel: 03 202 24 71. Web: www.debanier.be of Stationstraat 77, 9100 Sint-Niklaas. Tel: 03 766 07 66). 

Verder bieden wij ook nog tweedehandsuniformkledij aan. 

De prijs van de tweedehandskledij hangt af van de staat van het uniform.

Niet elk uniformstuk is steeds tweedehands te krijgen, dit is afhankelijk van wat er binnenkomt.  

Interesse? Spreek op zondag gerust een leidster aan! 

Geef zelf ook jouw te kleine uniform een tweede leven en maak er een ander meisje blij mee!  

LIDGELD

IMG_5547.jpg

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt €50,00, hierin zit de verzekering al inbegrepen. De leidsters van uw dochter sturen in het begin van het jaar een mailtje hoe je het lidgeld bij ons kan krijgen.

BIVAK

Het hoogtepunt van elk jaar is het bivak dat we organiseren in de grote vakantie. Wat is een bivak? Dit is een kamp waar alle leidsters en leden een heel jaar lang naar uitkijken.  Het is een leuke tiendaagse waarbij je samenleeft in tenten met je beste vriendinnen en waar je van lekker eten kan smullen dat met liefde bereid is door de kookouders. Op een bivak beleef je dingen die je op een gewone Chirozondag niet zou kunnen beleven! Het bivak vindt elk jaar plaats van 11 tot 21 juli voor de kwiks, tippers, tiptiens en aspiranten. De pinkels en de speelclubbers gaan de laatste vijf dagen mee van 15 tot 20 juli. Op 20 juli is het bezoekdag, waar we alle ouders verwelkomen om een kijkje te komen nemen op ons kampterrein en om gezellig iets te drinken. Alle informatie omtrent het bivak wordt meegedeeld in het bivakboekje dat alle leden krijgen. 

 

VERZEKERING

Chirojeugd Vlaanderen VZW - ICverzekeringen

Website: www.IC-verzekeringen.be

E-mail: ongevallen@IC-verzekeringen.be

Tel.: 01 187 04 11

Polisnummer: 99.557.651

ATTESTEN 

LOCATIE

bottom of page